Connect with us

Hír

Nick Chubb és Demetric Felton is Covid-IR-re került

A Browns legyőzte a Bengalst az előző fordulóban, ami nagyon fontos volt a rájátszás szempontjából, de a felhőtlen öröm nem tartott sokáig: Nick Chubb és Demetric Felton is elkapta a koronavírust, állítja több forrás. Mindkét futó be van oltva, ezzel együtt szinte biztos, hogy a héten nem tudnak pályára lépne Bostonban a Patriots vendégeként.

A Brownsé a liga egyik, ha nem a legjobb és legmélyebb futószekciója, ugyanakkor nem csak Chubb és Felton, de John Kelly és Kareem Hunt játéka is erősen kérdéses: előbbi hétfőn került Covid-IR-re, míg utóbbi jelenleg még IR-en van, de kis szerencsével a héten már visszatérhet. Így jelenleg D’Ernest Johnson az egyetlen futó a Browns 53 fős rosterén.

Nem mintha Johnson ne játszott volna jól, amikor lehetőséget kapott: egyetlen idei kezdő meccsén 22 futásból 146 yardot és egy TD-t szerzett a Broncos ellen. Amennyiben Hunt nem épül fel, úgy vele is rendben lehet a Browns futójátéka, bár némi mélység azért így sem árt majd.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-11-09 21:02

Chuck Norris is elkapta a koronavírust,de aztán elengedte.

pritek
pritek
2021-11-09 18:49

Azert a Brownsnak sincs sok nyugodt pillanata a szezonban. Folyamatosan megy a szoporollerezes.

Attila Horváth
Attila Horváth
2021-11-10 15:46

“A Brownsé a liga egyik, ha nem a legjobb és legmélyebb futószekciója”
Mike Zimmer ugyebár manapság a szaredző (és szerintem is váltania kell a Vikesnak), Stefanski meg a sikeredző, pedig elég futásközpontúnak tűnik, mint az öreg. A támadófala ennyire jobb a Brownsnak? Az látszott a közös meccsünkön, hogy Stefanski nem beszari (4. kísérletek), Zimmer meg igen (vagyis konzervatív, na).

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x