Connect with us

Hír

Veszélyben Lamar Jackson mai játéka

Lamar Jackson ugyan nem edzett túl sokat a héten egy betegség miatt, pénteken végül nem került fel a Ravens végső sérülésjelentésére, így nem is gondoltuk, hogy kihagyhatja a mai Bears elleni mérkőzést. Tegnap azonban kérdőjelesre változtatta az állapotát a csapat, Adam Schefter pedig most arról számol be, hogy 50-50 százalék az esélye annak, hogy a korábbi MVP pályára tud ma lépni, ugyanis eléggé beteg (nem koronavírusos).

Lamar szerdán és csütörtökön sem edzett és pénteken is csak limitáltan egy megfázásos betegség miatt, ami többeken is kijött az épületben, például az elkapó Rashod Batemanen vagy a center Bradley Bozemanen. Az irányító pénteken még azt mondta, hogy kiválóan érzi magát, a jelek szerint viszont rosszabbodhatott az állapota. Az ex-MVP eddig csak két meccset hagyott ki karrierje során, egyet mert koronavírusos volt, egyet pedig mert pihentette kezdőit a csapat.

Ha Jackson nem tudja vállalni a játékot, akkor Tyler Huntley lesz a kezdő, a cseréje pedig a gyakorlócsapatból tegnap felhozott Trace McSorley lenne.

A Ravens ezzel együtt egyébként kérdőjeles helyett out besorolást adott az elkapó Marquise Brownnak, aki tehát így kihagyja a találkozót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!