Connect with us

Hír

A Raiders hosszabbított a rúgójával és a punterével is

A rúgók és a punterek is emberek, a Raiders pedig ezt most érzekeltette is a játékosaival: a csapat hosszabbított a kicker Daniel Carlsonnal és a punter A.J. Cole-lal, ráadásul nem is akármilyen összegekért.

Tom Pelissero információi szerint Carlson a liga harmadik legjobban kereső rúgója lett Justin Tucker ($5M/év) és Graham Gano után ($4,66M/év), miután négy évre 18,4 millió dolláros szerződést írt alá ($4,6M/év). Ebből ráadásul 4 millió dollár aláírási bónusz és 10,2 millió dollár garantált. A rúgó idén 30 rúgásából 27-et értékesített, 50+ yardról is 5/6-os volt az aránya, tehát abszolút megszolgálta a nagy pénzt (az extráit is 92,3 százalékos hatékonysággal lőtte).

Cole szintén egy 4 éves szerződést kapott, állítja Mike Garafolo. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, mindössze annyit tudni, hogy top 4-es fizetést kapott, ami 3+ millió dollárt jelent évente. A punter idén 51,1 yardot átlagol, ami a legjobb a ligában, a 42,8 yardos nettó átlaga a hetedik legjobb, míg a 22 darab 20 yardoson belüli puntja az ötödik helyre elég.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!