Connect with us

Hír

Cam Newton kezd a Panthersben, de Sam Darnold is játszani fog

Sam Darnold játékát engedélyezték az orvosok, így ismét számolhat vele a Panthers, és a hírek szerint Matt Rhule pontosan ezt is fogja tenni. A főedző állítása szerint ugyan továbbra is Cam Newton a kezdő, de Darnold is pályára fog lépni a Bucs ellen.

A Panthers már eddig is próbálkozott ezzel a két irányítós alternatív stratégiával, de a Cam Newton-PJ Walker duó (valószínűleg inkább kényszerű) váltogatása nem hozta el a várt eredményt – az offense szenvedett az elmúlt négy meccsen, a csapat pedig el is veszítette valamennyit. Nem igazán látni, hogy a sérülése előtt borzalmasan teljesítő Darnold ezen hogyan segíthet, nem sok olyan játék van, amihez ő sokat hozzá tudna tenni.

A Jets korábbi első körösének jövőre is élő szerződése van, garantáltan 18 millió dollárt fog keresni, mivel a Panthers a megszerzése után lehívta az ötödik éves opcióját. Emiatt érdemes próbálgatni, milyen szerepkörben lehet hasznos, de még ha a szituációs irányító is az ő posztja, a megszerzését és az ötödik éves opciójának lehívását ez sem menti meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!