Connect with us

Hír

Decemberre minden előfizetőnk előtt megnyitjuk a Discord szerverünket!

A karácsony és az év vége közeledtével szeretnénk megköszönni nektek az egész éves támogatásotokat! Ti teszitek lehetővé a Fűzővel Kifelé! működését, ezért most azzal kedveskedünk minden egyes Előfizetőnk számára, hogy egész decemberre megnyitjuk a Discord szerverünket, amihez eddig csak a Támogatói csomaggal rendelkezők férhettek hozzá.

A Discord szerverünket februárban hoztuk létre annak érdekében, hogy Támogatóink kibeszélhessék egymással és velünk együtt az NFL vagy épp a college foci történéseit, az aktuális témákat, vagy épp ami eszükbe jut. Közel egy év távlatából úgy látjuk, hogy nagyon sikeres kezdeményezés volt, örülünk a sok pozitív visszajelzésnek, és láthatóan egy nagyon jó közösség alakult ki.

Ide szeretnénk meginvitálni minden kedves Előfizetőnket ebben a hónapban! Írjatok bátran akár az általános topikokhoz, akár a csapatspecifikus csatornákra, velünk és a többi fociőrülttel együtt mindenről is beszélgethettek!

Meghívót a Discordra ezen a linken találtok, a Discord és a Patreon fiókot pedig a Patreonon a my profile settings / apps részen lehet összekötni, utána lehet írni is a csatornákra. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!