Connect with us

Interjú

Dombi Tibor: Ha a Patriots bejut a rájátszásba és nyer egy kört, azzal én már elégedett lennék

Dombi Tibor 35-szörös korábbi magyar válogatott labdarúgó, debreceni klubikon és nem mellesleg 15 éve New England Patriots szurkoló. Vele beszélgettünk többek között arról, hogy mit vár az idei szezontól, hogyan élte meg a Tom Brady-Patriots szakítást, és az is kiderült, hogy a Butler interceptionről lemaradt, mert csalódottságában inkább mosogatott. 

Már 15 éve követed az NFL történéseit, Patriots szurkolóként rengeteg sikerben volt részed és úgy néz ki, az ínséges idők sem tartottak sokáig. Mit szólsz ehhez az őrült szezonhoz?

Eléggé szkeptikus voltam Brady távozása és a Covid miatt, tavaly is sok meghatározó játékos hagyta ki az idényt – féltem, hogy megismétlődik a 2020-as szezon. És ugyan nincsenek akkora sztárok a csapatban, mint korábban, de tök jól szerepel a csapat és teljesen nyílt a verseny, szóval nagyon tetszik az idei év!

Számítottál arra a szezon elején, hogy így feltámad a csapat?

Ilyen jó eredményeket nem vártam, de azt azért látni lehetett, hogy nem olyan rossz ez a Patriots. Jó, a Saints szétverte őket, meg az első meccs a Dolphins ellen nem úgy sikerült, de ezt leszámítva nem voltak olyan vészesek a vereségek. A Tampa vagy a Dallas ellen is nagyon kicsin múlt a győzelem, és ezek azért elit csapatok.

Azért fura lehet, hogy nem a támadósor viszi elsősorban a prímet.

Nyilván én is a támadófocit szeretem, a kedvenc játékosaim is támadók voltak, mint Wes Welker vagy Julian Edelman. Velük tudtam legkönnyebben azonosulni, és ha Amerikában születek és amerikai focijátékos lettem volna, akkor ebben a slot elkapó szerepkörben tudnám elképzelni magam. De a 2018-as Rams-Patriots Super Bowl óta megszerettem a jó védelmeket is. Azon a meccsen valahogy sokkal jobb érzéseim voltak, amikor defense volt fenn a pályán, így nem csalódás, hogy nem a támadók vannak előtérben.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!