Connect with us

Hír

Ismét Andy Dalton lesz a Bears kezdő irányítója

Az első körös újonc Justin Fields továbbra sem tud pályára lépni a sérült bordái miatt, így ismét Andy Dalton lesz a Bears kezdő irányítója, jelentette be Matt Nagy. A veterán irányító az előző héten győzelemre vezette a csapatot a Lions ellen, míg most a Cardinals ellen próbálhatja meg életben tartani a Chicago rájátszás-esélyeit.

Dalton kezdőként lépett pályára az első héten, de abban nem sok köszönet volt a Rams ellen. A következő fordulóban a Bengals ellen is ő vezette a Bears támadósorát, de megsérült és Fields bebiztosította magának a kezdőposztot. Ezt követően csak a Ravens elleni meccsen a 11. héten lépett újra pályára, akkor is csak az újonc sérülése miatt. Beugróként két TD-vel és 201 yarddal nyitott (még ha nem is feltétlenül az ő érdeme volt a jó statisztika) és mivel Fields a Lions ellen nem tudta vállalni a játékot, így ismét az övé volt a főszerep: 317 yarddal, egy TD-vel, egy INT-vel és egy game winning drive-val vette ki a részét a sikerből.

A Cardinals természetesen jóval nehezebb ellenfél lesz a Lionsnél, pláne úgy, hogy Allen Robinson továbbra sem bevethető, ráadásul  Marquise Goodwin és Damien Williams sem fog játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!