Connect with us

Hír

Jared Goff is a hét játékosai közt

Szokásosan szerda reggel osztja ki az NFL a hét legjobb játékosainak járó elismeréseket. Nézzük, kik érdemelték ezt ki a 13. fordulóban. 

AFC

Az AFC-ben a hét támadója a Chargers irányítója, Justin Herbert lett, aki 26/35, 317 yard, 3 TD, INT mutatóval zár a Bengals elleni győzelem alkalmával, plusz volt egy elkapott kétpontos kísérlete is. Karrierjében másodjára kapta meg ezt az elismerést. A védők közt a Steelers pass rushere, TJ Watt kapta a díjat, aki 3,5 sacket, 6 QB hitet és egy kierőszakolt fumble-t jegyzett a Ravens elleni csoportrangadón. A speciális egységben a Dolphins punterét, Michael Palardyt ismerték el, aki hat rúgásból 48,3 yardot átlagolt és három a 20 yardoson belül landolt, az egyik ráadásul 65 yardot haladt előre.

NFC

Az NFC-ben a hét támadója a Lions irányítója, Jared Goff lett, aki idei első győzelmére vezette a Lionst 25/41, 296 yard, 3 TD, INT, elvesztett fumble mutatóval, ezzel ő is első győzelmét aratta karrierje során Sean McVay nélkül. A védők közt a Cardinals linebackere, Jordan Hicks kapta a díjat (pályafutása során először), aki 13 tackle-t és két sacket jegyzett a Bears ellen. A speciális egységben a Seahawks játékosát, Travis Homert ismerték el, aki 73 yardos fake punt TD-t szerzett, emellett egy fumble-t is összeszedett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!