Connect with us

Hír

Thielen és Haden sem játszik ma éjjel, Cook kérdőjeles

Ma megkezdődik a 14. forduló az NFL-ben a Steelers és a Vikings összecsapásával, így a csapatok leadták a sérülésjelentéseiket is tegnap este.

A Steelersnél a cornerback Joe Haden lábfejsérülés miatt továbbra sem bevethető (ez már a negyedik kihagyott meccse lesz), így várhatóan most is Ahkello Witherspoon fog a helyén játszani. Mellette a bal oldali guard BJ Finney, a linebacker Robert Spillane és a védőfalember Isaiah Buggs sem lép pályára.

A Vikingsnál az elkapó Adam Thielen a múlt héten összeszedett bokasérülése miatt nem tudja vállalni a játékot. Az idén 686 yardot és 10 TD-t szerző játékos helyén KJ Osborn és DeDe Westbrook léphet fel Justin Jefferson mellé. Thielenen kívül biztosan nem játszik az első körös újonc bal oldali tackle Christian Darrisaw, akinek a hiányát nagyon megérezte a csapat a Lions ellen múlt vasárnap.

Rajtuk kívül kérdőjeles Dalvin Cook játéka is, és ha a sztárfutó nem tudja vállalni a játékot, akkor a helyén Alexander Mattison játszhat most is. Mellette kérdőjeles még a safety Camryn Bynum és a linebacker Blake Lynch játéka. Jó hír viszont, hogy sem Eric Kendricks, sem Anthony Barr nem került fel a sérülésjelentésre, így a két linebacker visszatérhet a pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!