Connect with us

Hír

30 évesen visszavonul Ricardo Allen

A Bengalsszal Super Bowlig jutó Ricardo Allen bejelentette a visszavonulását. A még mindig csak 30 éves safetynek nem volt élő szerződése, így a döntése sem neki, sem a csapatnak nem jár anyagi következményekkel.

Allen 2014-ben a Falcons ötödik körös pickje volt. Már újoncként 839 snapen volt pályán, az ezt követő két évben stabil kezdőnek számított és nem is játszott rosszul, futás ellen és coverage-ben is átlag feletti teljesítményt nyújtott. A következő szezonban aztán megsérült, majd ezt követően már nem tudta hozni a korábbi formáját. A 2020-as idény végén a Falcons nem hosszabbított vele, és mivel nem volt jó piaca, jobb híján aláírt a Begnalshoz cserének.

Karrierje során tehát két Super Bowlba jutó csapatnak is a tagja volt, de egyszer sem hagyhatta el boldogan a pályán. A Patriots ellen 25 pontos hátrányból kapott ki a Falcons és a Cincinnati tagjaként is a negyedik negyedben úszott el a bajnoki cím. A karrierjét így két bajnoki második hellyel, 355 tackle-lel, 26 leütött passzal, 11 INT-vel és egy sackkel fejezi be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!