Connect with us

Hír

A Panthers Kirk Cousins iránt érdeklődik

A Carolina Panthers már harmadik éve keres nagy erőkkel új franchise irányítót, de eddig csak Teddy Bridgewater, Sam Darnold és Cam Newton akadt horogra. Matt Rhule természetesen nem adja fel és Judd Zulgad arról számolt be (via Yahoo.com), hogy a Panthers már megkereste a Vikingst egy esetleges Kirk Cousins cserével kapcsolatban.

Zulgad nem egy top insider, így érdemes helyén kezelni a riportját, ugyanakkor Cousins távozása nagyon is terítéken van. Egyrészt már korábban lehetett olyan hangokat hallani, melyek szerint megrendült a bizalom a QB irányában, aki ráadásul 45 millió dollárt foglal el a sapkából (az elcserélésével 35 milliót lehetne felszabadítani), másrészt új menedzsment van Minnesotában és közel sem evidens, hogy ők Cousinsszal terveznek – még ha pozitívan is nyilatkoznak róla.

Az ellenértéket a 35 millió dolláros fizetéssel és egy potenciális hosszabbítással elég nehéz belőni (pláne, hogy a harmadik franchise tag az új csapatnak több mint 60 millió dollárjába kerülne), de egy első kör akár már elég is lehet a váltáshoz, tekintve hogy az jelen esetben az 1/6-os cetli.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group