Connect with us

Hír

A Washington bárkit, akár Chase Youngot is odaadná egy top irányítóért

Az idei holtszezonban is az egyik legérdekesebb témát az irányítók fogják szolgáltatni, és ezáltal azok a csapatok, amelyeknek óriási szükségük lenne egy jó QB-ra. Ilyen a Washington Commanders is, amely az egyik legkétségbeesettebb lehet ilyen téren. Ben Standig, az Athletic Commandersszel foglalkozó beat writere szerint pedig szinte bárki, akár Chase Young is mozgatható, ha az egy top irányító megszerzését jelentené.

Persze Young csak akkor vonható bele a cserébe, ha Aaron Rodgers vagy Russell Wilson szintű játékos jönne, azonban a Washingtonnak jó eséllyel ennél alacsonyabb szintű irányítóval kell majd beérnie, így pedig a várakozások szerint a két éve 1/2-re kiválasztott pass rusher is minden bizonnyal marad majd a fővárosban.

Egy igazán top irányítónak nehéz lenne eladni, hogy miért épp a Commanderst válassza, hiszen a szervezet továbbra sem áll igazán stabil lábakon, és ugyan van pár korrekt (Antonio Gibson, Logan Thomas, Curtis Samuel), vagy Terry McLaurin személyében egyenesen jó építőkocka a támadósorban, annyira tán mégsem vonzó ebbe a kocsiba beülni.

Ez pedig azt jelentheti, hogy másodvonalas irányítóval kell beérnie a csapatnak, mint például Jimmy Garoppolo.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!