Connect with us

Hír

Beckham nagyon, nagyon közel volt ahhoz, hogy a Patriotsba igazoljon

Odell Beckham év közben kikényszerítette a kivágását a Brownsból, és akkor elég sok helyre elképzelhető volt a szerződtetése. Az egyik ilyen csapat a Patriots volt, hiszen az régóta köztudott OBJ-ről, hogy nagyon tiszteli Belichicket, és ez fordítva is igaz. Az elkapót tegnap már a Super Bowl helyszínén kérdezték meg, hogy milyen közel volt ahhoz, hogy New Englandbe kerüljön.

“Nagyon. Nagyon, nagyon, nagyon.”

– hangzott a válasz, via PFT.

Belichick fel is hívta Beckhamet és ugyan a Hazafiaknak nem volt sok pénze, komolyan érdeklődtek iránta.

“Az túlzás, hogy viccelődtem Belichickkel telefonon, de úgy voltam vele, hogy ha három évvel ezelőtt lennénk, akkor ideális lenne a dolog, hiszen Tom az egyik kedvencem.”

A Buccaneers, ahol Brady idén játszott, viszont nem akarta OBJ-t, hiszen akkor ott volt nekik Antonio Brown. Úgyhogy Beckham egy héttel a kirúgása után a Ramshez írt alá, ami utólag kiváló döntésnek bizonyult, hiszen élete első Super Bowljára készül. Nagy szerepe is volt abban, hogy eljutott idáig a csapat, hiszen a rájátszásban 19 elkapása, 236 yardja és egy TD-je van már.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2 years ago

Egy csere érdekes lett volna és még csak azt se zárom ki, hogy ennyi volt a különbség a Rams@Bucs meccsen.

bjeela
bjeela
2 years ago

Nagy ügy, Tibibácsi mellé mindenki ment volna, ahogy rohantak is utána Tampába, mint tüzelő szuka után a kancsorda.

CZX
CZX
Reply to  bjeela
2 years ago

Ez a narratíva mondjuk azért elég fals. Tulajdonképpen ki is az a rengetek FA, aki Tampába ment Brady után? A Jagstől éppen kivágott Fournette-re gondolsz? Vagy a pályája csúcsán már bőven túljutott McCoy-ra? Esetleg az akkor éppen senkinek sem kellő AB-re, vagy a pályája csúcsán már szintén túljutott, visszavonulásból visszarángatott Gronkra? Azért ne csináljunk már úgy, mintha Brady miatt az akkor elérhető FA-k krémje ment volna Tampába!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x