Connect with us

Hír

Cooper Kupp felesége az egyetem alatt teljes állásban dolgozott, hogy az elkapó a focira koncentrálhasson

Lehet, hogy nem Cooper Kupp minden idők legjobb elkapója, de még soha egyetlen WR-nek sem volt olyan brutálisan domináns szezonja, mint neki. Most már Super Bowl győztesnek mondhatja magát, ő lett a döntő legértékesebb játékosa, nem mellesleg pedig évi 15,75 millió dollárt keres. És mindez nem jöhetett volna össze a felesége nélkül.

A nulla csillagos tehetségként számon tartott Kuppért nem kapkodtak az egyetemek, így jobb híján az Eastern Washingtonban kezdett el játszani (vajon mit érezhetnek most azok a scoutok, akik nulla csillagos tehetségnek tartották?). Nem mintha rossz lett volna, 52 meccsen 6464 yardot és 73 TD-t szerzett – igaz, mindezt gyengébb csapatok ellen, de alighanem ment volna neki ez a legmagasabb egyetemi szinten. Pénze azonban nem nagyon volt, így ahhoz hogy 100 százalékos teljesítményt nyújtson és ilyen számai legyenek, kellett Anna Kupp.

Anna és Cooper még a középiskolában ismerkedtek meg, és amikor Kupp elment az Eastern Washingtonba, a nő ment vele, majd az egyetem végéig teljes állásban dolgozott és tartotta el a családot, hogy az elkapónak ne kelljen a megélhetés miatt aggódnia és koncentrálhasson a futballkarrierjére. Megérte az áldozat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!