Connect with us

Hír

Cooper Kupp felesége az egyetem alatt teljes állásban dolgozott, hogy az elkapó a focira koncentrálhasson

Lehet, hogy nem Cooper Kupp minden idők legjobb elkapója, de még soha egyetlen WR-nek sem volt olyan brutálisan domináns szezonja, mint neki. Most már Super Bowl győztesnek mondhatja magát, ő lett a döntő legértékesebb játékosa, nem mellesleg pedig évi 15,75 millió dollárt keres. És mindez nem jöhetett volna össze a felesége nélkül.

A nulla csillagos tehetségként számon tartott Kuppért nem kapkodtak az egyetemek, így jobb híján az Eastern Washingtonban kezdett el játszani (vajon mit érezhetnek most azok a scoutok, akik nulla csillagos tehetségnek tartották?). Nem mintha rossz lett volna, 52 meccsen 6464 yardot és 73 TD-t szerzett – igaz, mindezt gyengébb csapatok ellen, de alighanem ment volna neki ez a legmagasabb egyetemi szinten. Pénze azonban nem nagyon volt, így ahhoz hogy 100 százalékos teljesítményt nyújtson és ilyen számai legyenek, kellett Anna Kupp.

Anna és Cooper még a középiskolában ismerkedtek meg, és amikor Kupp elment az Eastern Washingtonba, a nő ment vele, majd az egyetem végéig teljes állásban dolgozott és tartotta el a családot, hogy az elkapónak ne kelljen a megélhetés miatt aggódnia és koncentrálhasson a futballkarrierjére. Megérte az áldozat.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2022-02-16 09:12

Ez egy nagyon szép tündérmese, és Cooper korábbi nyilatkozataiból látszik, hogy Anna jól választott, elég jó értékrendje van a srácnak is! :)

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  Bujdy Bujdy
2022-02-16 10:52

Hatalmas tündérmese, hogy hajlandó volt dolgozni pár évet… Ja várj, hogy több száz millióan csinálják?

atis123Juve
atis123Juve
2022-02-16 07:57

Szép hogy így kitartottak egymás mellett. Őszintén lehet örülni a sikerének.

Staten Island
Staten Island
2022-02-16 09:48

Sok nő megtette vna ezt, ha a párja egy potenciális futballsztár. Kupp 3. körös volt és az egyetemi számai mellett már lehetett tudni, hogy az esélyt meg fogja kapni az NFL-ben. 4 évig teljes állásban dolgozott a csaj, gondolom nem esett le a gyűrű az ujjáról. A draft után a csaj is tanulhat, önmegvalósíthat kedvére. Ez nem tündérmese, mindössze egy jó életstratégiát dolgoztak ki együtt és ebből a szempontból valóban figyelemre méltó.

Delfi
Delfi
2022-02-16 10:05

Azért ne csináljunk már úgy, mint ha ez valami csoda lenne. Hány KovácsIIJános van a világban, ahol a férj és a feleség is dolgozik, sőt millió példa van, amikor az egyikük a tanulmányai miatt nem tud rendes állásba menni. Ezt így kiemelni, hogy hűha, dolgozott, nekem fura.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x