Connect with us

Hír

Dak Prescott reméli, hogy kikérik a véleményét a holtszezonbeli döntéseknél

Egyre nagyobb trend lesz a top irányítóknál az, hogy belefolynak a döntési folyamatokba. Ez persze nem minden franchise-nál van vagy volt így (elég csak Deshaun Watsonra, Aaron Rodgersre vagy Russell Wilsonra gondolni), és jelenleg a Dallas Cowboys is ezen csapatok táborát erősíti, de Dak Prescott reméli, hogy ez idén megváltozik.

“Nem fogom senkire sem rátörni az ajtót, hogy ezt vagy azt akarom. De azért remélem, hogy kikérik a véleményem és a megfelelő módon fogják értékelni, mert szeretnék a tőlem telhető összes módon segíteni a csapatnak ahhoz, hogy jobbá váljon”

– mondta az irányító az USA Todaynek.

A Cowboysnak 20 korlátlan jogú szabadügynöke lesz, illetve ott van a sztárelkapó Amari Cooper, akit az utóbbi időben elég látványosan megtalált a csapat felső vezetése és 16 millió dollárt lehetne spórolni a kivágásával/elcserélésével. Bár nem valószínű, hogy Prescott nagyon a szívére venné, ha például az egyik kedvenc célpontját elküldenék, de jobb a békesség alapon azért érdemes lehet bevonni bizonyos döntési folyamatokba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!