Connect with us

Hír

Jack Conklin belement egy fizetéscsökkentésbe, hogy Clevelandben maradhasson

A Browns több forrás szerint is megegyezett Jack Conklinnal egy szerződésmódosításról, ami lényegében fizetéscsökkentés. Ennek értelmében a right tackle 12 millió dolláros nem garantált fizetéséből 8 milliót garantálttá, a maradék 4 milliót pedig ösztönzőkké alakítják, így a falember cap hitje 4 millió dollárral csökken 2022-ben (amennyiben ezeket sikerül elérni, úgy az ösztönzők a jövő évi sapkát fogják terhelni).

Conklin a Titans 1/8-asa volt még 2016-ban. Abszolút top teljesítményt nyújtott Tennessee-ben, de a megtartására már nem volt pénze a csapatnak, így a remek RT 2020-ban 3 évre 42 millió dollárért aláírt a Brownshoz. A szerződéséből tehát már csak egy év volt hátra, ezt alakította át a csapat.

A fent említett ösztönzők játékidőhöz kötöttek és akkor kapja meg Conklin a teljes összeget, ha legalább a snapek 75 százalékán pályára lép. Tavaly ez nem sikerült, sérülések miatt mindössze hét meccsen lépett pályára, illetve 2020-ban is volt egy kisebb sérülése, így érthető, hogy a játékidőhöz kötötte a kifizetést a Browns.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!