Connect with us

Hír

Megvan a Rams új támadókoordinátora

Azok után, hogy lerabolták, Sean McVay elkezdte feltölteni a stábját: érkezett Liam Coen OC-pozícióba, illetve Jake Peetz és Greg Olson offensive asszisztensnek. Elég pofás névsor.

A 36 éves Coen 2010-ben kezdett edzősködni az egyetemen. Első profi munkáját Sean McVaytől kapta 2018-ban, amikor is asszisztens elkapóedző lett, majd 2020-ban asszisztens QB-edzővé léptették elő. Ezt követően viszont a Kentucky Egyetem támadókoordinátora és QB-edzője lett, a csapat pedig a segítségével 10-3-as mutatót ért el és a megnyerte Citrus Bowlt. A munkáját egyébként segíteni fogja az eddigi futóedző és helyettes főedző Thomas Brown is.

Jake Peets is dolgozott már korábban McVay-jel. A 38 éves szakember karrierje alatt dolgozott már többek között Nick Sabannal, Matt Shule-lal és Jack Del Rióval is, tavaly az LSU támadókoordinátora volt. Ami pedig Olsont illeti: ő a Raiders támadókoordinátora volt 2018 és 2021 között, előtte pedig a Rams QB-edzője volt 2017-ben, de dolgozott már koordinátorként a Bucsban, a St. Louis Ramsben és a Jaguarsban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!