Connect with us

Érdekességek

Mennyire maradnak egyben a csapatok?

A csapatok rákanyarodtak a holtszezonra, aminek első állomása a lejáró szerződésű szabadügynökökről való döntés, azaz hogy hosszabbítanak-e velük vagy engedik őket elmenni. Emellett persze kivágásokra is sor kerül a következő két-három hétben, szóval eléggé képlékeny még a helyzet, de megnézhetjük, hogy jelen állás szerint mennyire maradnak egyben a csapatok, azaz a tavalyi snapek hány százalékát tartják meg 2022-re.

Ezt Sam Hoppen szedte össze egy grafikára, amit itt láthattok:

A legjobban tehát a Bills áll, hiszen a második legtöbb támadósnapet és a negyedik legtöbb védősnapet át tudja menteni a következő idényre is. Támadóoldalon az Eagles marad egyben leginkább, de a Raiders és a Browns sem panaszkodhat. A védőknél jelen állás szerint a Giants, a Cardinals és a Commanders maradhat együtt leginkább, bár előbbinél például nagyobb változások is jöhetnek még.

A legrosszabbul a Buccaneers és a Texans áll, náluk elég sok a lejáró szerződésű játékos. Támadóoldalon a Bucs mellett a Bears, a Giants és a Titans áll a legrosszabbul, védőoldalon pedig a Texans mellett a Chiefs és a Falcons.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
2022-02-23 20:24

Ez nagyon jól osszeszedi és ad egy átfogó képet a nagy egészről. DE, nem mindegy,h kik mennek el (pl. egy Von Miller jobban fog hiányozni, mint egy másik védő, hiába van ugyanannyi snap számmal benne a diagramban), és nem mindegy melyik csapat milyen Cap Space-szel rendelkezik, tehát ki hogyan tud mahinálni egy esetleges új szerződéssel.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-02-23 17:47

Ezeket a táblázatokat nem lehet nagyíthatóvá tenni?Telefonon alig látható belőlük vmi.

Kopi3.14
Kopi3.14
2022-02-23 15:49

Ez alapján a Packers van a legnagyobb szarban.

ThySoul
ThySoul
2022-02-23 13:50

Örülök neki hogy egyben marad a csapat, ugye évek óta nyerjük sorban a Lombardikat
Ja várj

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x