Connect with us

Érdekességek

Mennyire maradnak egyben a csapatok?

A csapatok rákanyarodtak a holtszezonra, aminek első állomása a lejáró szerződésű szabadügynökökről való döntés, azaz hogy hosszabbítanak-e velük vagy engedik őket elmenni. Emellett persze kivágásokra is sor kerül a következő két-három hétben, szóval eléggé képlékeny még a helyzet, de megnézhetjük, hogy jelen állás szerint mennyire maradnak egyben a csapatok, azaz a tavalyi snapek hány százalékát tartják meg 2022-re.

Ezt Sam Hoppen szedte össze egy grafikára, amit itt láthattok:

A legjobban tehát a Bills áll, hiszen a második legtöbb támadósnapet és a negyedik legtöbb védősnapet át tudja menteni a következő idényre is. Támadóoldalon az Eagles marad egyben leginkább, de a Raiders és a Browns sem panaszkodhat. A védőknél jelen állás szerint a Giants, a Cardinals és a Commanders maradhat együtt leginkább, bár előbbinél például nagyobb változások is jöhetnek még.

A legrosszabbul a Buccaneers és a Texans áll, náluk elég sok a lejáró szerződésű játékos. Támadóoldalon a Bucs mellett a Bears, a Giants és a Titans áll a legrosszabbul, védőoldalon pedig a Texans mellett a Chiefs és a Falcons.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group