Connect with us

Hír

A Bears megpróbálta elhappolni a Bills guardját, de nem sikerült

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy RFA-tenderelt játékosért bejelentkezik egy másik csapat és szerződést ajánl neki. Most ez történt a Bills támadófalemberével, Ryan Batesszel, de mivel a Bills matchelte az ajánlatot, így a játékos marad Buffalóban.

RFA tendert olyan játékosnak lehet adni, akinek csak három teljesített szezonja van az NFL-ben (teljesített szezon = legalább hat meccsen szerepelt az adott idényben). Ez lehet eredeti körös (a legolcsóbb, egy évre 2,4 millió dollár idén), második körös (3,98 millió dollár) és első körös (5,56 millió dollár).

Az eredeti körös tender effektíve csak annyit jelent, hogy a csapatnak lehetősége van matchelni a játékosnak adott ajánlatot: ha megteszi, akkor a játékos marad, ha nem, akkor távozik. Gyakorlatilag ugyanez a helyzet a másik két opció esetén is, annyi különbséggel, hogy amennyiben az eredeti gárda nem tartja az ajánlatot, úgy kap egy első- vagy második körös cetlit.

Bates 2019-ben draftolatlan volt, karrierje során 575 snapen volt a pályán, ebből 414-en tavaly. Nem teljesített rosszul, a rájátszásra egész jól szállt be, de nem tűnt valószínűnek, hogy vérre mennek érte, ehhez képest most kapott egy 4 éves, 17 millió dolláros szerződést, amiből 8,8 millió dollár garantált, írja Brad Biggs.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x