Connect with us

Hír

A Brady hír hallatára a Buccaneers centere is visszatért a csapathoz

Tom Brady az éjjel bejelentette visszatérését, azonban ezt megelőzően még beszélt a csapat centerével, Ryan Jensennel, akinek épp lejárt a szerződése és tesztelte volna a piacot. Jensen úgy érezte, hogy évi $15 milliót is kaphat valakitől, azonban végül ennél olcsóbban, évi $13 millióért maradt Tampa Bayben és három évre írt alá a csapattal. A $39 millióból pedig $23 millió valamilyen formában garantált – írja Jenna Laine.

Jensent 2013-ban draftolta a Ravens a hatodik körben, eddig 90 kezdő meccs van a háta mögött, tehát idén átlépheti a 100-as álomhatárt. Már 31 éves lesz májusban, de még mindig egy nagyon jó center, ráadásul az agresszivitásából is sikerült valamennyire visszafognia, hiszen 2018-ban még 11 zászlót dobtak rá, az utóbbi két évben már csak összesen hetet.

Ha már Buccaneers támadófal és visszavonulás, az elit guard Ali Marpet megerősítette, hogy Brady bejelentése ellenére sem tér vissza a csapathoz, jó neki a nyugdíj, de nagyon szurkol majd a Tampának. És ha már visszatérések, alaposan megnőtt az esélye annak, hogy Rob Gronkowski is marad Floridában és nem szerződik máshová a szabadügynökpiacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!