Connect with us

Hír

A Commanders kivágja Landon Collinst

Máris megvan az első áldozata annak, hogy a Commanders átvállalta Carson Wentz teljes szerződését: a csapat elküldi a safety Landon Collinst. Erről több forrás is beszámolt és maga az érintett is megerősítette.

“Megkértek arra, hogy mondjak le a fizetésem egy részéről, amire azt mondtam, hogy rendben van. Aztán érkezett Carson Wentz és megint fizetéscsökkentésre kértek, úgyhogy tesztelni fogom a lehetőségeimet a piacon”

– mondta Collins Josina Andersonnak.

Wentz idén 28 millió dollárt keres (a következő két évben 26 és 27 millió dolláros fizetése van), ami komoly csapás volt a fizetési plafonnak – jelen állás szerint mindössze 5,9 millió dollárnyi cap space-e van a Commandersnek. Ezek után nem meglepő, hogy a menedzsment Collins szerződéséhez nyúlt, akinek a második legmagasabb a cap hitje a csapatban.

A 28 éves safety 2019-ben írt alá a fővárosi csapathoz hat évre 84 millió dollárért (évi 14 milliód dolláros átlag). Idén 16 millió dollárt foglalna el a sapkából és a kivágásával 6,4 millió dollár szabadulna fel. A menesztése egyébként Wentz érkezése előtt is várható volt, ugyanis az elmúlt két évben csak 1073 snapen volt a pályán sérülések miatt, és akkor sem játszott jól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!