Connect with us

Hír

A Dolphinsé lett Terron Armstead

Eldőlt a piac legjobb játékosának a sorsa: Terron Armstead a Dolphins játékosa lett! A top 5-ös LT öt évre 75 millió dollárért írt alá, állítja Ian Rapoport.

Armstead a 2013-as draft harmadik körében került a ligába. Egész eddigi pályafutását a Saintsben töltötte, és bár csak háromszor lett Pro Bowler és egyszer All-Pro, vitán felül a legmagasabb kalapba tartozik. Az elismerések hiánya leginkább annak tudható be, hogy karrierje során még soha nem játszott végig egy teljes alapszakaszt, de 15 meccsen is csak egyszer lépett pályára: a lehetséges 145 mérkőzésből 48-at kihagyott különböző sérülések miatt. Tavaly is csak nyolc meccsen volt bevethető, ami a fizetésén is meglátszik. Az évi 15 millió dolláros bére csak a 12. mezőnyben.

A Dolphins régóta próbálkozik a támadófalával, de főleg a drafton hoztak embereket, és nagy részük nem vált be, tavaly a legtöbb nyomást engedte a fal és a legrosszabb értékelést kapta passzblokkolásban a PFF-től. Most végre egy biztosan jó játékost sikerült szerezniük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!