Connect with us

Hír

A Jaguars kiváló centere 8 szezon után bejelentette visszavonulását

Meglepetésre 30 éves korában bejelentette visszavonulását Brandon Linder, a Jaguars kezdő centere. Tette mindezt az Instagramon, ahol leírta, hogy mennyire hálás, hogy egy csapatnál tölthette karrierjét, az itt köttetett barátságokért és hogy családjával otthonra talált Jacksonville-ben.

Lindert 2014-ben a harmadik körben draftolta a Jaguars és ugyan sérülések miatt csak egy szezont tudott végigjátszani (négyszer is legalább 7 meccset kihagyott egy évben), alapvetően első naptól nyolc éven át ő volt a csapat kezdője – mind a 88 meccsen kezdett, amin pályára lépett az alapszakaszban, plusz háromszor megízlelhette a rájátszás ízét is. Ráadásul amikor pályán volt, jól is teljesített, gyakorlatilag minden évben ott volt a legjobbak közt a PFF értékelése alapján, egyedül a tavalyi éve sikerült kicsit gyengébbre.

A Jaguars ugyan újraigazolta a cserecenter Tyler Shatley-t, de nem ártana egy jobb játékost szereznie a csapatnak – a Brownstól kivágott JC Tretter számít a legjobb elérhető centernek a szabadügynökpiacon.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!