Connect with us

Hír

A Lions lehívja TJ Hockenson ötödik éves opcióját

Még kicsivel több mint egy hónapjuk van a csapatoknak arra, hogy döntsenek a 2019-es class első köröseinek ötödik éves opciójáról, de már kezdenek szivárogni a hírek. Most épp a Lions GM-e, Brad Holmes árulta el, hogy le fogják hívni TJ Hockenson opcióját, amivel garantáltan 9,3 millió dollárt fog keresni 2023-ban.

Az ötödik éves opcióról azt kell tudni, hogy csak az első körös játékosok esetében lehet ezzel a lehetőséggel élni, és azzal is csak akkor, ha az adott játékost az újonc szerződésének ideje alatt egyszer sem vágták ki (pontosabban egyszer sem vált szabadügynökké). Az opcióról a draftolás utáni negyedik évben kell dönteni (a harmadik szezon utáni holtszezonban), vagyis most a 2019-es class első köröseiről kell a csapatoknak dönteni.

Az 1/8-as Hockenson eddigi karrierje során a lehetséges 49-ből 40 meccsen lépett pályára, ezeken 160 elkapásból 1673 yardot és 12 TD-t jegyzett. Egészségesen egy remek játékos, de az igazi áttörés egyelőre hiányzik, még nem szolgálta meg teljesen a magas kiválasztását.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!