Connect with us

Hír

A Lions tárgyal az 1/2-es pick elcseréléséről

A Lions birtokolja a 2022-es draft második választását, de a csapat balszerencséjére nem túl jó az idei felhozatal. A franchise persze próbálja a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, a general manager Brad Holmes pedig nem győz ködösíteni a csapat szándékait illetően.

“Kaptunk már pár telefonhívást. Nem sokat, de azért akadnak érdeklődők az 1/2-es cetlivel kapcsolatban”

– mondta a Detroit Newsnak. A Detroit Free Pressnek pedig azt nyilatkozta, hogy

“Abszolút elképzelhető egy irányító draftolása, ugyanis vannak előnyei annak, ha egy fiatal srác egy olyan játékostól tanulhat, mint Jared Goff. Nem hiszem, hogy neki bármi problémája lenne azzal, ha mentorálnia kellene egy újoncot.”

Az elmúlt három évben most harmadszor választhat a top 3-ban a Lions, és ahogy 2020-ban, úgy idén is egy hátracsere lenne a csapat érdeke. Legutóbb ez nem jött össze, egyetlen QB-hiányos gárda sem akart trade-elni, de két éve még ott volt Matt Stafford a rosteren, a Detroit esetében nem kellett egy irányító draftolásától tartani.

Most viszont változott a helyzet, és amennyiben mondjuk a Panthers biztosra akar menni, úgy célszerű lenne vagy felcserélni a Lions elé, vagy megszerezni az 1/2-es picket. Állítólag a Detroitnak mindkét megoldás jó: előbbi esetében így le tudnák draftolni az 1/1-es pick favoritját, a pass rusher Aidan Hutchinsont, utóbbi esetében pedig jó eséllyel egy extra első körrel és némi apróval gazdagodna Brad Holmes.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group