Connect with us

Hír

A Panthers és a Saints is ajánlatot tett Watsonért, aki szabadon beszélhet minden érdeklődővel

Miután pénteken kiderült, hogy nem emelnek vádat Deshaun Watson ellen, így most felgyorsulhatnak az események, hiszen az irányító, a Texans és az érdeklődő csapatok is hamar pontot szeretnének tenni az ügy végére. Ian Rapoport információi szerint a Panthers és a Saints már tett is ajánlatot, illetve mások is érdeklődnek. Tom Pelissero pedig hozzáteszi, hogy a Texans engedélyezte, hogy az érdeklődők és Watson szabadon beszélhessenek egymással.

Ez ugyebár azért fontos, mert Watsonnak úgynevezett no-trade clause van a szerződésében, azaz bármilyen cserét megvétózhat, ami neki nem tetszik, tehát gyakorlatilag eldöntheti, hogy hova szeretne és hova nem szeretne menni. A Texans állítólag nem változtatott a korábbi áron, ami három első körnél kezdődik és emellé további cetlik és/vagy játékosok lesznek szükségesek, hogy létrejöjjön az üzlet. Aztán persze meglátjuk, mi lesz a végső ár, mennyit hajlandók fizetni a csapatok, és még konkrétabban az(ok) a csapat(ok), amelyikre Watson is áldását adja.

A Párducok már egy éve érdeklődnek, lehet ők a legelkeseredettebbek (és ezáltal a legjobb ajánlatot adók), de tavaly Watson nemet mondott rájuk és nem valószínű, hogy azóta vonzóbbak lettek. A Saintsnél a probléma a fizetési keret lehet, de meg tudják oldani Watson megszerzését, főleg ha átalakítják a kontraktusát egyből a megszerzés után. A Panthers és a Saints mellett lehetett hallani a Buccaneers, a Seahawks, a Vikings, a Browns, a Steelers és az Eagles érdeklődéséről, de azt nem tudni pontosan, hogy milyen intenzitással.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!