Connect with us

Hír

A Panthers és Mayfield kölcsönösen nem akarnak együtt dolgozni

Baker Mayfield napjai meg vannak számlálva Clevelandben, hiszen a Browns megszerezte Deshaun Watsont, Mayfield pedig már az érdeklődés hallatára cserét kért a csapattól. Ő állítólag a Coltshoz szeretett volna menni, de az indianapolisiak közben már megszerezték Matt Ryant, így nem sok lehetősége maradt a korábbi 1/1-es QB-nak.

A Colts mellett a Seahawks sem lenne ellenére Mayfieldnek (akinek egyébként hivatalosan nincs beleszólása abba, hová cserélik), ellenben a Panthershöz nem szívesen menne. Jó hír számára, hogy a Panthers sem szeretné őt megszerezni, így egy ilyen csere nem fog megtörténni – írja Aaron Wilson.

Pedig érdekes lenne a Mayfield, Sam Darnold duó, mint ugyanazon draft két top3-as választottja, ráadásul mindketten a közel $20 milliós ötödik éves opciójukon. De erre nem fog sor kerülni, a Panthers a hírek szerint inkább az irányító prospectekkel van elfoglalva és Malik Willist, illetve Kenny Pickettet vizsgálja azok után, hogy nem sikerült egy veteránt szerezniük.

Mayfieldnek így nem maradt sok opciója, nagyjából a Seahawks és senki más. Így pedig nem számíthat túl jó ellenértékre a Browns, könnyen lehet hogy csak egy harmadik napos pickért tudják elcserélni – sőt állítólag volt olyan csapat, amely picket kért volna Mayfield mellé, hogy átvegye a szerződését.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group