Connect with us

Hír

A Washington többet ajánlhatott a Broncosnál, de Wilson csak Denverbe akart menni

A Denver Broncos tegnap megszerezte a Seattle Seahawkstól az irányító Russell Wilsont (és egy negyedik körös picket) két első körös-, két második körös- és egy ötödik körös cetliért, illetve Drew Lockért, Shelby Harrisért és Noah Fantért. De nem csak a Broncos adott ajánlatot a Seahawksnak, hanem ahogy korábban szó volt róla, a Washington Commanders is, ami még kedvezőbb is lehetett volna a seattle-ieknek, ám állítólag ők sem akarták az NFC-n belül elcserélni, de fontosabb, hogy Wilson sem akart a fővárosba költözni.

A pontos ajánlat nem került napvilágra, de azt tudni több forrásból is (például Ben Standig), hogy a 2022-es, a 2023-as és a 2024-es első kör is benne volt és további cetlik (nem ment tovább a tárgyalás, de akár más, például Chase Young is bevonható lett volna). A Seahawksnál azt mondják, hogy nem akarták Wilsont az NFC-be cserélni, ami valamilyen szinten nyilván igaz, de sokkal fontosabb, hogy Wilson nem akart Washingtonba menni, és mivel úgynevezett no-trade clause van a szerződésében, így nemet mondhatott bármilyen cserére.

És Ian Rapoport információi szerint Wilson csak Denverbe akart menni, sehová máshová. Ez persze könnyen lehet csak duma, lehet más csapat is működhetett volna, de az biztos, hogy a Commandershez nem akart menni az irányító. Múlt héten egyébként a TODAY Show-ban megkérdezték, hogy érdekelné-e a lehetőség, és gyakorlatilag azt mondta, hogy nem, még nem is szó szerint (“úgy gondolom a nyugati part jobb számomra”).

A Commanders így tovább keresheti a parancsnokát.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
2022-03-09 07:40

hát ha nem, akkor nem… majd lesz mással 8-9-es szezon.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  Antal Kovacs
2022-03-09 15:47

Lehet amúgy a tulajdonosváltáson kívül mást tenni, ami vonzóvá tenné a Parancsnokokat?

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-03-09 09:37

Nem tudom.A Denvernek nem mindegy,h melyik irányítóval lesz utolsó a csoportban?

Farubcek
Farubcek
Reply to  Tibor Cseh
2022-03-09 11:28

Ezt a hozzászólásodat szívem szerint print screenelném, majd az idei offseason ÖSSZES Giants-es hírénél betenném a kommentek közé :D

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x