Connect with us

Hír

BREAKING: Tyreek Hill a Dolphinsé!

A Chiefs nem tudott megállapodni Tyreek Hillel egy szerződéshosszabbításról, így engedélyt adott az elkapónak, hogy cserepartner után nézzen. A Jets és a Dolphins is adott egy elfogadható ajánlatot a Kansas Citynek, így Hillnek kellett döntenie, hol akar a liga legjobban fizetett elkapója lenni. Ő pedig a jelek szerint a Dolphinst választotta, ugyanis a Miami az alábbi csomagot adja a Chiefsnek Adam Schefter információi szerint:

  • 2022 első kör (1/29)
  • 2022 második kör (2/50)
  • 2022 negyedik kör (4/121 vagy 125)
  • 2023 negyedik kör
  • 2023 hatodik kör.

Hill emellett megegyezett a Dolphinsszal egy szerződéshosszabbításban, amivel a legjobban fizetett elkapó lett. Egész konkrétan egy 4 éves $120 milliós szerződést kapott, amiből $72,2 millió valamilyen formában garantált – írja Adam Schefter. Tom Pelissero ellenben arról számolt be, hogy három évre $75 milliót kap Hill, valószínűleg ezek a gyakorlatiasabb számok.

Szerepet játszhatott a döntésben, hogy Floridában 0%, New Jersey-ben 10,75% a jövedelemadó, illetve hogy Hill a holtszezonokat Miamiban szokta tölteni.

A Dolphinsé lesz ezzel a liga leggyorsabb elkapósora, hiszen Hill mellett Jaylen Waddle is Tua Tagovailoa segítségére lesz. Kérdés, hogy változtatnak-e a támadósoron és megnyújtják-e jobban a pályát, mint tavaly.

Hill a liga egyik legjobb elkapója és talán a legveszélyesebb támadófegyvere, az utóbbi hat évben mindig Pro Bowler volt, háromszor első- és egyszer második csapatos All-Pro, emellett összesen 6630 yardot és 56 TD-t szerzett a Chiefs színeiben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!