Connect with us

Hír

Cornerbacket szerzett a Broncos, védőfalembert a Packers, megtartotta punterét a Cowboys

A Denver Broncos tovább erősíti keretét, hiszen tegnap leigazolta K’Waun Williamst, a 49erstől távozó slot cornerbacket két évre $7 millióért – írja Mike Kaye. A korábbi draftolatlan védő az utóbbi öt évet töltötte San Franciscóban, a slotban jó teljesítmény nyújtott évek óta, most pedig követi Russell Wilsont az AFC Westbe. Ezzel elég jó trió állt össze CB poszton Denverben a másodéves Patrick Surtainnel és a veterán Ronald Darbyval.

Mindeközben a Packers a védőfalát erősítette meg, méghozzá Jarran Reeddel – írja Tom Pelissero. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek. A 29 éves játékos második körösként öt évet töltött Seattle-ben, majd tavaly a Chiefsnél játszott. Nagyon kellett a védőfalba az erősítés a Packersnek Kenny Clark mellé.

A Cowboys megtartotta punterét, Bryan Angert, aki három évre $9 millióért írt alá, ezzel a harmadik legjobban fizetett játékos lett a posztján. A korábbi harmadik körös játékos négy évet húzott le a Jaguarsnál, hármat a Buccaneersnél, kettőt a Texansnál és tavaly került Dallasba, ahol Pro Bowler és második csapatos All-Pro lett.

További hír, hogy a Buccaneers megtartotta védőfalemberét, William Gholstont. Ez lesz a kilencedik szezonja Tampában a korábbi negyedik körös játékosnak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x