Connect with us

Hír

Danielle Hunter lehet a következő sztár, aki csapatot vált

Több csapat is érdeklődik a pass rusher Danielle Hunter iránt, állítja Jeremy Fowler. A Vikings pass rusherének idén 26,1 millió dolláros cap hitje van, az elcserélésével 16,640 millió dollár szabadulna fel, a minnesotaiak pedig nem állnak jól jelenleg a fizetési plafon kapcsán ($15 millióval lépik túl).

Hunternek az utóbbi időben nem volt szerencséje a sérülésekkel, az elmúlt két szezonban csak 384 snapen volt a pályán összesen (legutóbb 2019-ben játszotta végig az idényt, akkor 88 nyomást generált és 15 sacket jegyzett). Ezzel együtt nem kérdés, hogy egy prémium játékosról van szó: egészségesen vitán felül elit, még mindig csak 27 éves és a következő két évben csak 25,5 millió dollárt keresne.

Khalil Mack árából kiindulva az első kör lenne a minimum érte és az új menedzsment jó eséllyel nem is ragaszkodna annyira hozzá. Hunter ugyanis már korábban is panaszkodott a szerződése miatt (csak évi 14,4 milliós kontraktust kapott 2018-ban), ráadásul több riport szerint is rosszul érintette, hogy a 3-4-es rendszerre való váltás miatt távozott a korábbi védőfaledző Andre Patterson. Talán mindkét félnek jobb lenne, ha külön utakon folytatnák.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!