Connect with us

Hír

Erősítette a támadófalát a Steelers és a Dolphins, kivágta elit centerét a Browns, pass rushert igazolt a Lions

Ezerrel pörögnek az események, most összeszedtük a legfontosabbak az elmúlt órából. A Browns kivágta az elit center JC Trettert, a Dolphins leigazolta a guard Connor Williamst míg a Steelers megszerezte James Danielst, a Lions pedig megtartotta a pass rusher Charles Harrist.

JC Tretter eredetileg a Packers játékosa volt, 2019-ben igazolt a Brownhoz, ahol az elmúlt három évben elit teljesítményt nyújtott. Szakmai oka tehát nem volt a menesztésének, ellenben anyagilag jól járt a csapat – 8,2 millió dollár szabadult fel a fizetési plafonban. Kell a pénz Deshaun Watsonra?


A Lions 2 évre 14 millió dollárért igazolta vissza Charles Harrist. A Dolphins korábbi első körös bustja tavaly remekül teljesített, 52 nyomást és nyolc sacket szerzett. Igaz, ez elsősorban a rendszernek volt köszönhető, de mivel nem fizette túl a csapat, így ez egy jó lépésnek tűnik.


A 25 éves Connor Williams is jó fogásnak tűnik. 2 évre 14 millió dollár teljesen reális érte, kezdő szintű játékos, ráadásul nagyon jó fit lehet a Dolphins zónablokkoló támadórendszerében.


A Steelers végre hozott egy igazán jó játékost a támadófalba. A 25 éves James Daniels akár 10-12 millió dolláros fizetést is kaphatott volna a játéka alapján, ehhez képest 3 évre 26,5 millió dollárért szinte ajándék.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hyckerdev
Hyckerdev
2022-03-15 17:26

Mehet Watson a Péklegenyert+némi apró. Nagyon adnám a cserét

Attila Horváth
Attila Horváth
2022-03-15 19:51

Minnesotába kéne nagyon egy jó center

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x