Connect with us

Szabadügynök

Lehet ilyenkor hűnek lenni önmagadhoz? – Steelers FA-kitekintő

Ben Roethlisberger visszavonult, a támadófal romokban, a védelemben is bőven vannak problémák – így nehéz lesz tartani a pozitív mérleges sorozatot. Pláne akkor, ha a csapat kitart a hagyományai mellett, amik miatt már az utóbbi években sem sikerült különösen jól a csapatépítés. A helyzet nem reménytelen, de ehhez változásra van szükség.

A Steelers a liga talán legtiszteletreméltóbb franchise-a. Az a szervezet, ami tényleg komolyan gondolja a kisebbségi jogait, ami mindig tisztelettel és fair módon bánt a játékosaival és az edzőivel – az a klub, ami a végletekig kitart a hagyományai és a saját értékei mellett. Csapatépítés szempontjából viszont ez egyre életképtelenebb felfogás, a piacon így nem nagyon lehet érvényesülni, pedig most nagyon nagy szükség lenne egy jó FA-ra.

Cap helyzet

A Steelers elég jól áll a fizetési plafonnal, a 28,8 millió dollár a mezőny első felébe elég. Ezen ráadásul lehetne is javítani két eléggé magától értetődő döntéssel:

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!