Connect with us

Szabadügynök

Most vagy soha – Browns FA-kitekintő

A Browns a 2020-as rájátszásba jutás után már a Super Bowlt célozta volna meg tavaly, ehhez képest csak egy kiábrándító pofon érkezett. A roster minősége már most is nagyon jó, és bőven lesz keret erősíteni, így csak az a kérdés, hogy Baker Mayfield köré lehet-e egy olyan csapatot rakni, ami képes a bajnoki címért küzdeni. Most vagy soha.

A Cleveland számára a 2022-es szezon lesz a vízválasztó. Az kiderült tavaly, hogy Baker Mayfield nem az a megváltó, akire már nagyon régóta vártak, így a hosszabbítás le is került az asztalról. A fiatal irányító ráadásul szerződése utolsó évébe lép, az ötödik éves opciójával 18,858 millió dollárt fog idén keresni és ha még szeretne kezdő pozíciót magának valahol (akár Clevelandben), akkor most kell villantania. Emellett olyan játékosok is a szerződésük utolsó évébe lépnek, mint a center JC Tretter és a right tackle Jack Conklin, így a minimum top 3-as támadófal hosszú távú szinten tartásával is foglalkozni kell lassan.

Lényeg a lényeg: a Browns rostere jelenleg top 5-ös a ligában és ezzel a garnitúrával idén lesz utoljára reális esély a bajnoki címért küzdeni (egy újabb csalódást keltő szezon után minimum új irányító és egy kisebb rebuild fog jönni). Ennek megfelelően aktív és agresszív piacra lehet számítani a csapattól, már végképp nem érdemes tartalékolni.

Cap helyzet

A Browns a héten franchise taget tett a tight end David Njokura, amivel kapásból 10 millió dollárral csökkentette a rendelkezésre álló cap space-t, majd jött Amari Cooper a 20 millió dolláros fizetésével, így 3,9 millió dollárral túllépi a fizetési plafont a csapat. Pozitívum viszont, hogy ebből nagyon könnyen lehet 35 milliót csinálni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!