Connect with us

Szabadügynök

Tank for Tua újratöltve – Dolphins FA-kitekintő

Három évvel ezelőtt a Tank for Tua kampány arról szólt, hogy a Dolphins minél rosszabb mérleget érjen el ahhoz, hogy az akkor még Joe Burrow-mániától mentes NCAA legjobbnak gondolt irányítója Floridában kössön ki. 2022-ben viszont arról szól, hogy minden lehetőséget meg kell adni ahhoz, hogy a fiatal irányító bizonyítani tudja, érdemes mellette kitartani, vagy új QB után kell nézni.

Minden jel szerint Tua Tagovailoa marad a Dolphins irányítója, hiszen az összes Deshaun Watsonnal kapcsolatos pletykát elhessegették. Ez pedig azt jelenti, hogy minden centet és draftpicket megtartva lehet erősíteni a rosteren, kihasználva a harmadik évére készülő irányító újonc szerződését. Már a vezetőedzői kinevezés is előkészítette ezt a projektet, de most a piac nyitásával kellene folytatni ezt.

Sheldon Cooper meghódítja Miamit? – a Mike McDaniel kinevezés

A pénz nem akadály

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!