Connect with us

Hír

Nem lesz sem támadó-, sem védőkoordinátora a Patriotsnak

Sok spekuláció napvilágot látott már a Patriots edzői stábjával kapcsolatban, ugyanis felettébb furcsa volt, hogy a csapat nem nevezett ki sem támadó-, sem védőkoordinátort. Bill Belichick viszont most megerősítette, hogy nem is fog kinevezni ilyet, a stábja teljesnek tekinthető – írja a PFT.

A főedző és egyben de facto general manager elmondta, hogy nem nagyon érdeklik a megnevezések, arra a kérdésre pedig, hogy mégis ki fogja akkor hívni a játékokat, csak annyit válaszolt, hogy egy jó ideig még nem kell hívniuk egyet sem. A csapatnak tavaly sem volt védőkoordinátora, de Belichick és fia megoldották a dolgokat, idén viszont Josh McDaniels távozott támadóoldalról, így ott is megüresedett a pozíció, amit hivatalosan senki nem fog betölteni.

A védelem így nem is akkora kérdés, az offense annál inkább. Ha tényleg nem fog változni a stáb összetétele, akkor akár a Giantstől menesztett Joe Judge is lehet a playcaller, jelenleg neki egy támadóoldali segédedző titulusa van a honlap szerint, a pozíciós edzők mellett hivatalosan csak ő foglalkozik a támadókkal. Mellette az ex-Lions főedző Matt Patricia is részt vehet az offense kialakításában, neki egy senior tanácsadói posztja van a stábban, de Belichick elmondása szerint a támadósorral fog foglalkozni.

Az egyszer biztos, hogy elég furcsa dolog egy korábbi special team koordinátorra és egy korábbi védőkoordinátorra bízni az offense-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!