Connect with us

Hír

Nincs nagy piaca Garoppolónak, de Watson rajta is segíthet

Jimmy Garoppolo az új ligaév kezdetével is maradt a 49ers keretében, nem sikerült elcserélni – még. A csapat pedig igyekezne, hiszen 25 milliót szabadítana fel a sapkában, amit jó lenne minél előbb realizálni, hogy ne maradjanak le mindenkiről (jelenleg éppen beférnek a plafon alá). A kérők száma viszont jelenleg egyre szűkült, a Carson Wentzet elcserélő Indianapolis Coltsra, amely csoportriválisként nem tud beszállni a Deshaun Watson-licitbe – írja Matt Barrows.

A többi elkeseredett irányítóhiányos csapat mind Watson lábai előtt hever, és várják a döntését. Ha ez megszületik, akkor jobb esélye lesz a 49ersnek, hiszen ha verseny van, akkor a várt ár környékén el tudják majd adni vélhetően – verseny nélkül ez lehetetlennek tűnik jelenleg a remélt második kör. Ha Watson dönt, akkor viszont legalább egy, de akár több csapat is Garoppolo felé fordíthatja a figyelmét.

A Falconst ebből kizárhatjuk, de akár a Saints, akár a Panthers, akár a Browns becsatlakozhat a licitbe, utóbbi esetében lehetett is hallani már, hogy Jimmy G lehet a B tervük, ugyanis Baker Mayfielddel úgy tűnik így is, úgy is vége a kapcsolatnak.

Garoppolo helyzetét egyébként nem segíti, hogy várhatóan júliusig nem lesz egészséges a válla és ezért nem fog tudni dobálni a csapattársakkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!