Connect with us

Érdekességek

Őrület, ami idén trade-fronton zajlik

March Madness, azaz márciusi őrület. Ezzel a jelzővel illetik az egyetemi kosárbajnokság tornáját, de idén ez abszolút igaz az NFL-re is. Az utóbbi 16 napban ugyanis 9 nagy volumenű cserét hajtottak végre a franchise-ok, amik keretében olyan játékosok váltottak csapatot, akik összesen 39-szeres Pro Bowlerek.

Az egész Russell Wilsonnal kezdődött március 8-án, amikor a sztárirányító Denverbe került. Egy napra rá Carson Wentz lett a Commanders QB-ja, majd újra csak egy napot kellett várnunk a következő bombahírre, amikor az elit pass rusher Khalil Mack került a Chargershöz. Egy nap szünet után a kiváló elkapó, Amari Cooper költözött Clevelandbe, majd három nap kihagyás jött. Aztán március 16-án a pass rusher Yannick Ngakoue tette át a székhelyét Indianapolisba, egy nappal később a liga talán legjobb elkapója, Davante Adams került a Packersből a Raidersbe, újabb egy nap múlva pedig véget ért a Deshaun Watson saga és az irányító Clevelandben kötött ki. A hétvégén megpihentek a csapatok, de hétfőn Matt Ryan került a Coltsba, tegnap pedig egy újabb top3-as elkapó, Tyreek Hill váltott csapatot és lett a Dolphins játékosa.

Őrület, tényleg. Hogy ez a történelmien sok trade vajon annak köszönhető-e, hogy a Rams nyerte idén a Super Bowlt, amely nem félt cserélgetni sztárjátékosokért, vagy esetleg a gyengébb draft class miatt válnak meg jobban a pickektől a csapatok, vagy csak simán elindult egy trend, miszerint kevésbé félnek kockáztatni és változtatni a general managerek, az jó kérdés, mindenesetre semleges nézőként rendkívül szórakoztató, ami történik a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!