Connect with us

Hír

Pass rushert szerzett a Seahawks, Jeff Gladney visszatért az NFL-be

Miután a Chargers megszerezte Khalil Macket, egyértelmű volt, hogy a lejáró szerződésű Uchenna Nwosu nem fog maradni Los Angelesben. A pass rusher pedig meg is találta új csapatát, ugyanis a Seattle Seahawks igazolta le két évre $20 millióért, amiből $10,5 millió garantált – írja a játékos ügynöke.

A 2018-as második körös játékos még csak 25 éves és felfelé ível a karrierje, tavaly hozta legjobb szezonját (16. volt pass rush win rate-ben) és most játszotta a legtöbbet is, szinte dupla annyit, mint eddig bármikor. Pass rush feladatai mellett időnként coverage-be is lehet küldeni, így sokoldalúnak mondható.


Mindeközben a Cardinals leigazolta a 2020-as első körös cornerbacket, Jeff Gladney-t, akit tavaly azért vágott ki a Vikings, mert hivatalosan is megvádolták kapcsolaton belüli erőszakkal. Múlt héten azonban az esküdtszék ártatlannak ítélte, így várható volt, hogy valaki ad neki egy esélyt. Ez a csapat pedig a Cardinals lett, amely így potenciálisan szerzett egy tehetséges játékost a hiányos CB-sorába. Minden bizonnyal legfeljebb pármilliós üzlet (ha nem veterán minimum), egy próbát megér.


Minden történést követhettek velünk az élő hírfolyamunkban, vagy a trackerünkben is. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!