Connect with us

Hír

Pénteken lehet valami fejlemény Deshaun Watsonnal kapcsolatban

Közel egy évvel azután, hogy az első kereset megszületett a szexuális zaklatással vádolt Deshaun Watson ellen, most pénteken összeül a vádemelő esküdtszék és meghallgatja a bizonyítékokat a tanúktól az irányítóval kapcsolatos perek bűnügyi részében – írja a New York Times.

Watson ügyvédje is örül ennek a fejleménynek és reméli, hogy még aznap döntést hoznak a továbbiakról, ugyanis így ez még a szabadügynökpiac nyitása előtt megtörténne – és ő ugyebár úgy hiszi, hogy semmilyen bűncselekmény nem történt, tehát tisztázni fogják ügyfelét. Elmondása szerint ezek polgári ügyek, nem bűnügyiek, tehát nem ezen a platformon kell őket kezelni.

Polgári perek is zajlanak Watson ellen, azonban a csapatokat állítólag elsősorban a bűnügyiek tartják vissza az irányító megszerzésétől, ezért olyan fontos ez a pénteki meghallgatás és esetleges döntés.

Watson egyébként szintén pénteken fog tanúskodni, csak ő a polgári részen, és állítólag az ötödik alkotmánymódosításra fog hivatkozni, miszerint senki sem kötelezhető maga ellen vallani (ez még nem jelenti feltétlen, hogy bűnös is lenne Watson, ez egy ügyvédi taktika arra, hogy amit itt mond, azt ne használhassák fel a bűnügyi tárgyalásokon, de nyilván azt sem jelenti, hogy nem bűnös).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!