Connect with us

Hír

Top tippek a sportfogadáshoz

Minden szakértő fogadónak vannak fogadási stratégiái, amelyeket a sportfogadásban való győzelemhez használnak. Néha ezek a stratégiák működnek, míg máskor nem. Ebben a bejegyzésben megosztjuk a leghatékonyabb stratégiákat, amelyekkel versenyelőnyre tehet szert a sportfogadásban.

Egy dolog azonban biztos: függetlenül attól, hogy milyen stratégiákat használsz a sportfogadásban, ha rossz bukmékert használsz, nehéz lesz pénzt keresned. Ezért szánjon időt a kutatásra, és válassza ki a legjobb sportfogadó oldalak a környéken. Miután ezt a tényt megállapítottuk, nézzünk meg néhány fontos stratégiát, hogy előnyre tegyen szert a fogadási kalandban.

Ne hagyd ki a Moneyline fogadásokat

Bár a Moneyline fogadások ideálisak az új fogadók számára, soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a bennük rejlő lehetőségeket. A Moneyline a győztes kiválasztásáról szól. Ezt a fogadási típust könnyebb kutatni és fogadni. Ha úgy kívánja, a kedvencére is fogadhat. Ez egyszerűbb és kevésbé kockázatos, mivel csak arra van szükséged, hogy a kiválasztott csapat megnyerje a mérkőzést.

Sok profi fogadó úgy véli, hogy ez a fogadási típus túl egyszerű, és igyekszik elkerülni. Nos, az igazság az, hogy nem kell teljesen kihagynod. Ki mondta, hogy bonyolultnak kell lennie ahhoz, hogy nyerj egy répát? Ha gondosan választod ki a csapatot, a Moneyline fogadásokkal egyenes nyereményt érhetsz el.

Értsd meg a Point Spreadet

A point spread fogadások többről szólnak, mint a győztes csapat kiválasztásáról. Arra kell fogadni, hogy egy csapat egy adott, az oddsmaker által megjelölt különbséggel fog-e nyerni. A favoritnak meghatározott ponttal kell megnyernie a mérkőzést, és az underdognak sem szabad a meghatározott pontoknál nagyobb különbséggel veszítenie vagy nyernie.

Ha valami nagyot akarsz keresni a sportfogadással, akkor meg kell értened a stratégiát, amely a point spread fogadások működése mögött áll. Az interneten találhat olyan forrásokat, amelyek segítenek megtanulni ezt a fajta fogadási módot.

Fogadjon a közönség ellen

Ezt a fajta fogadási stratégiát főként a futballban és a kosárlabdában használt totál- és szórásfogadásnál alkalmazzák. A bukmékerek általában ismerik azokat a csapatokat, amelyekre minden héten nagyobb téteket tesznek. Ezért ennek megfelelően módosítják a totálokat és a spreadeket, hogy a fogadók ráharapjanak a számokra.

Amikor ez megtörténik, az okos fogadóknak lehetőségük van arra, hogy a másik irányba menjenek, és a kevésbé népszerű csapatot válasszák. Bár ez bizonyos mértékű kockázattal jár, jobb esélyekkel is rendelkezik.

Koncentráljon egyetlen sportágra

Ha újonnan fogadsz sportfogadásra, érdemes egyetlen sportágra specializálódnod. Ez biztosítja, hogy ne feszítse túl magát egyszerre több sportágban.

Ha egyetlen sportág piacára összpontosítja a kutatását, versenyelőnyre tesz szert, mert a figyelme arra irányul, hogy többet tudjon egyetlen piacról. Ezzel egy sportág specialistájává válhatsz, ezáltal növelve a fogadási magabiztosságodat és végső soron a bankszámládat is.

Következtetés

Ezek a legjobb fogadási tippek, amelyek sikeres fogadót faraghatnak belőled. Akár új vagy a sportfogadásban, akár már egy ideje a sportfogadásban vagy, a tippek követésével javíthatod a nyerési esélyeidet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x