Connect with us

Hír

TRADE: A Bucs egy 5. körös pickért szerezte meg a Patriots elit guardját!

Az elmúlt pár óra eseménytelensége után kicsit felpörögtek a dolgok, ami egy első ránézésre nagyon fura cserében csúcsosodott ki. A Patriots mindössze egy ötödik körös pickért elcserélte a remek guard Shaq Masont a Buccaneersbe, állítja több forrás.

A 28 éves falember az utóbbi években elég sokat bajlódott sérülésekkel, legutóbb 2017-ben játszotta végig a szezont, de soha nem hagyott ki háromnál több meccset egy idényben. Amikor viszont a pályán volt, akkor elit teljesítményt nyújtott, különösen futásblokkolásban volt kiemelkedő, így nemcsak az meglepő, hogy a Patriots elcserélte, hanem hogy mindössze egy ötödik körös cetli volt az ellenérték.

Pláne annak fényében érthetetlen a dolog, hogy míg a top guardok évi 14-16 millió dollárt keresnek, addig Mason a következő két évben összesen kereshet 16 millió dollárt. Óriási üzlet ez a Bucsnak.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lalosz
Lalosz
2022-03-15 20:26

Férgek.

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2022-03-16 05:03

????????????????????

Vicgeordie
Vicgeordie
2022-03-16 06:03

Mondanám hogy értem, de ennek jelenleg semmi értelme. Reméljük jön még infó erről a traderől…

csak ezt ne
csak ezt ne
Reply to  Vicgeordie
2022-03-16 17:37

Ez sajnos szerintem nem egy trükkös vmi, vagy egy nagy titkos terv része, hanem megelőztek egy alku folyamatot és odaajándékozták a Bucsnak. Nyilván a csapatnak ez a legjobb, mert minden döntés max ennyivel van indokolva. Ha már TB-t odaadtuk a Bucsnak, ami szerintem továbbra is a valaha meghozott legrosszabb döntés volt a Patriots életében, akkor ez már csak egy kis porcukor a tortára. Nem hiszek már BB-ben, nagyszerű volt a múlt, tényleg csodálatos, le a kalappal, de őt sokkal inkább el tudtam volna engedni már pár éve. A TB elmenetele óta eltelt idő sem a töretlen bizalom helyreállításáról szólt, a Cam Newton év egy hulladék év volt, az ötlet is rossz. Az előző holtszezon elég jól nézett ki, az idény közepe is, de az idény vége már megint nem, sőt kissé botrányosan nem. Azóta elment az edzői kar jelentős része, és elég borzalmasan fest szerintem a stáb. Most ez a free agency sem egy kedvcsináló lépésekkel indult és elég finoman fogalmaztam. Szerintem fájdalmas év várhat ránk, de remélem ez egy túlzó és túl korai megállapítás a részemről, de egyelőre mint Pats szurkoló nem számolom a napokat a szezon kezdésig.

Józsi14
Józsi14
2022-03-16 09:18

Haha most aztán jól megszívta a patriots, valahogy mindig öröm látni ha az egyébként isteni szintekre emelt BB valami baromságot csinál. Jöhet a sok: tudott valamit amit mi nem. Hát persze.

d zoli
d zoli
Reply to  Józsi14
2022-03-16 14:43

Böbi a gm hitelből él 5 éve. A Böbi edző menti meg a seggét. 5 éve nem jók a draftja. Azóta a szabadügynök menedzselése is kezd gyengülni. Ha az edzőbá is gyengélkedik akkor tényleg gondok lesznek.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x