Connect with us

Hír

TRADE: A Rams elcserélte Robert Woodsot a Titanshez!

A Rams elcserélte az ACL-sérülésből lábadozó Robert Woodsot a Titanshez, írja minden fontos forrás. Az ellenérték mindössze egy 2023-as hatodik kör.

Robert Woods egészségesen egy kiváló elkapó, aki ráadásul blokkolásban is elit. Nagyon fontos szerepe volt Sean McVay rendszerében, ugyanakkor áprilisban már 30 éves lesz, jelenleg sérülésből lábadozik, 13,5 millió dollárt keresne és Allen Robinson miatt feláldozhatóvá vált. Ezekkel a negatívumokkal meg is magyaráztuk, hogy miért került csak egy hatodik körös cetlibe: már ez is több mint a semmi és jó eséllyel a Ramsnek nem is a pick, hanem a cserével felszabaduló extra 3,5 millió dollár az igazán értékes. (A kivágásával csak 3,6 milliót spórolt volna a csapat, a cserével viszont 7,1 milliót.)

A Titans szempontjából is érthető a lépés. Egy jövő évi 6. kör effektíve semmit nem ér, egy jó második számú elkapó nagyon kellett AJ Brown mellé Julio Jones kivágása után, ráadásul Woods a futásblokkolásban is nagy segítség lehet, tökéletesen illeszkedik a rendszerbe. A 13,5 milliós fizetés ugyan annyira nem szerencsés, de még ezzel együtt is korrekt az üzlet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!