Connect with us

Hír

TRADE: Játékost cserélt egymással a Browns és Patriots!

Játékost cserélt egymással a Browns és a Patriots: a New England a pass rusher Chase Winovichot küldi Clevelenadbe a linebacker Mack Wilsonért cserébe, számolt be több forrás.

Chase Winovich szerződése még egy évre szól, idén mindössze 965 ezer dollárt fog keresni Clevelandben. Jó fogás ez a csapattól, ugyanis bár tavaly sérülés miatt kevés játéklehetőség jutott a pass rushernek, az ezt megelőző két évben 60 nyomást és 13 sacket jegyzett kevesebb mint 600 snapen. Abszolút van benne kezdő potenciál, így pedig elképzelhető, hogy a nagy pénzre vágyó Jadeveon Clowney-ra inkább nem licitál a Browns.

A 24 éves Mack Wilson 2019-ben a Browns ötödik körös pickje volt, és bár újoncként 942 snapen lépett pályára, ez a mennyiség évről évre csökkent sérülések és formahanyatlás miatt. Tavaly csak 193 snapen játszott, viszont azokon remekül teljesített, és ha tudja hozni ezt a szintet, akkor bőven lehet benne kezdő potenciál. Ráadásul idén 2,54 millió dollárt keresne, ami elég sok, így könnyen leképzelhető, hogy a 32 éves, legutóbb 2019-ben jól teljesítő Dont’a Hightowert nem igazolja vissza a Patriots.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!