Connect with us

Hír

Újra kezdő lehet Mitch Trubisky?

Az irányítókeringő még nem indult el a holtszezonban, nem dőlt le az első dominó. Még két hétig csak csere formájában indulhatnak be a dolgok (Garoppolo? Wentz?), utána viszont a szabadügynökök is új csapatot kereshetnek maguknak. Az egyik delikvens Mitch Trubisky, akivel kapcsolatban egész nagy a felhajtás most.

Jordan Schultz arról számolt be, hogy több vezető beosztású alkalmazott is kezdőt lát a korábbi 1/2-es játékosban, és több csapat, köztük a Steelers, a Saints és a Commander is érdeklődik az irányító iránt. Állítólag sokan inkább Matt Nagynek tulajdonítják, hogy Trubisky nem volt képes fejlődni újonc idénye óta. Úgy gondolják a ligában, hogy a tavaly buffalói padozás segített a 27 éves irányítónak mind mentális felkészülésben, mint képességfejlesztésben, és állítólag a Billsnél nagyon is elégedettek voltak vele, szerették a csapatban tudni.

Persze elképzelhető, hog csak az ügynöke hinti el ezeket a morzsákat az insidereknek, de arra is elég sok példát láttunk már az NFL-ben, hogy a general managerek vagy edzők ragaszkodnak a draft előtti értékelésükhöz egy játékos kapcsán, ezáltal pedig többet látnak benne, mint amit az NFL-ben mutatott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!