Connect with us

Hír

A Commanders nem tervez hosszabbítani Daron Payne-nel

A Washington Commanders védőfala az egyik legjobb a ligában, ami nem meglepő, hisz négy első körös tehetség alkotja a kezdőt: a 2020-as 1/2-es Chase Young, a 2017-ben 1/17-es Jonathan Allen, aki már egy új szerződést is kapott, a 2019-ben 1/26-as Montez Sweat, akinek tegnap hívták le az ötödik éves opcióját, illetve a 2018-ban 1/13-as Daron Payne. Utóbbit leszámítva mindenkinek legalább a 2023- idény végéig van élő szerződése, így ideje lenne Payne-nel is hosszabbítani, de ez a TheAthletic információ szerint nem fog megtörténni.

A döntés okairól egyelőre nem sokat tudni. Elképzelhető, hogy a játékos nem akar maradni, de az sem kizárt, hogy a Washington nem akarja meg-/túlfizetni a védőfala negyedik legjobb tagját. Ugyan Payne átlag feletti játékos, de még soha nem sikerült egy igazán jó idényt összerakni: karrierje elején futás ellen volt kiemelkedő, míg tavaly a játék ezen aspektusában visszaesett, viszont pass rush-ban sikerült előrébb lépnie.

Az ötödik éves opciójával idén 8,5 millió dollárt fog keresni, a piaci értéke pedig jelenleg 10-12 millió dollár körül mozog. Várható, hogy cseretárgyalásokba kezd vele kapcsolatban a Commanders, ha már így tudatták a nagyvilággal, hogy nem tartanák meg jövőre – most lehet még értékké tenni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x