Connect with us

Hír

A Giants nem hívja le Daniel Jones ötödik éves opcióját, két játékos viszont örülhet

Három 2019-es első körös játékos sorsáról is döntöttek ma: a Dolphins és Giants lehívta az ötödik éves opcióját a védőfalember Christian Wilkinsnek és Dexter Lawrence-nek, viszont a New York-i gárda nem tette meg ugyanezt az irányító Daniel Jonesszal, akinek így a 2022-es idény után lejár a szerződése.

Ugyan a Giants egyelőre még nem erősítette meg, de több forrás is arról számolt be, hogy Daniel Jones ötödik éves opciója nem lesz lehívva. A döntés nem meglepő, ugyanis a korábbi 1/6-os irányító az új kollektív szerződés értelmében 22 millió dollárt keresett volna 2023-ban, ráadásul mindezt garantáltan, miközben egyszer sem passzolt 3027-nél több yardot, illetve 45 TD és 51 big time dobás mellett 29 INT-je és 36 fumble-je van karrierje során. Vele ellentétben Lawrence nagyjából megszolgálta az árát, átlagon felüli iDL lett belőle, a 10,7 millió dolláros fizetés 2023-ra teljesen reális.

Ami Wilkinst illeti: nagy fogásnak tűnt 1/13-ra, de nem lett belőle az a sztár, akit vártunk. Nem rossz, sőt egyre javuló tendenciát mutat, de jelenleg egy jó futás elleni védőről van szó, aki néha-néha megvillan pass rush-ban is. Ennek ellenére 10,7 millió dollárért védhető az opció lehívása, a plafonja még mindig elég magasan van.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!