Connect with us

Hír

A Jets, a Packers és a Lions is érdeklődik Deebo Samuel iránt

Deebo Samuel cserét kért a 49erstől, ám a csapat nem akarja elcserélni az elkapót, így egyelőre patthelyzetben vannak a felek. A liga többi franchise-a eközben árgus szemekkel figyeli a fejleményeket, több gárda pedig már érdeklődött is az elkapó iránt, írja több forrás (ESPN, NFL Network).

A 49ersnek “egyáltalán nem áll szándékában” elcserélni Deebo Samuelt

A riportok szerint a Jets, a Packers és a Lions puhatolózott már a 49ersnél, illetve korábban a Cowboys is felmerült. Tekintve, hogy idén már Davante Adams és Tyreek Hill is csapatot váltott, így nem lehet csak úgy legyinteni a dologra, de a csapatoknak nagyon kell sietniük, csütörtökön már itt a draft.

A felsoroltak közül egyébként a Packerst és a Cowboyst jó eséllyel kihúzhatjuk, aligha akarja a közvetlen riválisait erősíteni a San Francisco. A Jets már jobb opciónak tűnik, ugyanis egyrészt az AFC-ben van, másrészt Robert Saleh és Mike LaFleur jóvoltából a kapcsolat is megvan, míg a Lions Samuellel együtt sem zavarna a közeljövőben sok vizet – ráadásul mindkét csapat elég jól el van eresztve draft pickekkel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!