Connect with us

Hír

A Packers Darren Wallert szeretné megszerezni a Raiderstől

Davante Adams elcserélése óta (és azért részben előtte is) mindenki arról beszél, hogy a Packersnek fegyvereket kell szereznie a támadóoldalra. A drafton két első körös és két második körös pickje is van a csapatnak, azonban ezeket nem csak újoncokra, hanem veteránokra is el lehet költeni. Az ilyen spekulációk főleg DK Metcalf és Deebo Samuel köré összpontosultak, azonban Green Bayben máson jár a döntéshozók esze: a Raiders tight endjén, Darren Walleren – írja Aaron Nagler.

Állítólag a Packers már az Adams-cserébe is be szerette volna vonni Wallert, de akkor a liga emlékeztette a feleket, hogy franchise tagelt játékosért csak pickeket lehet adni a szabályzat szerint. A Wallerrel kapcsolatos tárgyalások azonban nem álltak meg teljesen és állítólag a draft alatt össze szeretnék hozni a felek az üzletet. Azt egyelőre nem tudni, mi lehet a kompenzáció.

Wallert még 2015-ben draftolta a Ravens elkapóként a hatodik körben, azonban gyorsan tight enddé konvertálták, viszont akkoriban még drogproblémái voltak a játékosnak, így nem tudott a legjobb énje lenni. Azóta viszont már tiszta és a liga egyik legjobb elkapó tight endje vált belőle. A Raidershöz 2018-ban került, az utóbbi három évben pedig 3083 yard és 14 TD került a neve mellé rájátszással együtt.

Az érte adott/kapott ellenértéket befolyásolja, hogy a szezon kezdetére már 30 éves lesz és minden bizonnyal új szerződést is kell neki adni, ugyanis eléggé alul van fizetve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!