Connect with us

Hír

A Saints és a Falcons is korábbi első körös védőt igazolt

Az NFC South volt a legaktívabb tegnap: a Saints ugye cserélt egyet az Eaglesszel, de emellett leigazolta a pass rusher Taco Charltont is egy évre, míg a Falcons a linebacker Rashaan Evanst szerezte meg, írja Adam Schefter. A szerződések további részletei egyelőre nem ismertek.

Charlton a Cowboys első köröse volt még 2017-ben, de csak két évet töltött Dallasban. Az elmúlt négy évben négy különböző csapata volt: legutóbb a Steelerstől kapott egy esélyt, de megfordul a Chiefsben és a Dolpinsban is. Karrierje során 1534 snapen lépett pályára és mindössze 78 nyomásgyakorlás és 12 sack került a neve mellé. Sok minden nem várható tőle. Szintén Saintsszel kapcsolatos hír a napokból, hogy visszaigazolták a safety PJ Williamst egy évre.

Evans 2018-ban került a ligába, a Titans választotta ki az 1/22-es pickkel. Soha nem volt jó játékos, de Charltonnál így is sikeresebb volt: 2995 snapen 44 nyomást és négy sacket, illetve 326 tackle-t jegyzett. A legjobb évében 1098 snapen lépett pályára és futás ellen akár még használható is lehet, benne van némi kezdő potenciál.

További említésre méltó hír, hogy a Jets kivágta a tight end Ryan Griffint, ezzel $3 milliót spórolt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group